Nallarna

Familjeavdelningen Nallarna riktar sig till familjer som gillar friluftsliv och på ett eller annat sätt har anknytning till Lomma Scoutkår. Kanske är du själv gammal scout eller har yngre barn som väntar på att få bli scouter.
Alla är välkommna, så väl stora som små!


Nallarna träffas ett par gånger per termin för aktiviteter och utflykter för hela familjen. Fokus kommer att läggas på fridluftsliv och gemenskap.
Aktiviteterna anpassas för familjens förutsättningar och självklart är programmet scoutbetonat.

 

För att få information när nästa aktivitet närmar sig anmäl dig till nalleledarna. En inbjudan till varje aktivitet kommer även läggas upp på hemsidan.

 

 

Väl mött!
 
Lotta, Sabina och Carro

 

 

Nu är det dags för en ny termin med familjeavdelningen Nallarna!

  

Familjeavdelningen Nallarna riktar sig till familjer som gillar friluftsliv. Kanske är du själv gammal scout eller har barn som väntar på att få bli scouter. Alla är välkomna, så väl stora som små!  Vi ses vid scoutgården och rör oss runt om i furet om inget annat meddelas. Vi äter lunch tillsamman så ta med egen mat. Om man vill grilla så finns möjlighet till det varje möte. Eftersom vi kommer att vara ute så är det kläder efter väder som gäller.

Nytt för denna termin är att vi kommer ta ut en terminsavgift på 200kr per person för alla som är fyllda 3 år när terminen börjar. Om ni vill vara med och scouta så anmäl er till familj@lommascoutkar.se. Vi vill ha namn och personnummer på alla familjemedlemmar. I och med terminsavgiften så blir man medlem i Lomma scoutkår och är då även försäkrad via kåren under alla scoutaktiviteter.
Alla som varit med tidigare har förtur till terminen men vi vill ha anmälan i alla fall.

 

Anmäl er senast 21/8!

 

Vi har möte mellan kl 10 och kl 13.  

 

Artikel i Hallå 2017-05


http://onehdwallpaper.com/wp-content/uploads/2015/07/Teddy-Bears-HD-Images.jpg

Vid frågor så hör av er till

familj@lommascoutkar.se

 

Caroline Persmyren 0739-914324

 Lotta Henriksson: 0737-392577

Sabina Rius 0707-620666

 

Varmt välkomna!     

På gång
22 Mar - Ordinarie kårstämma
22 Apr - S.t Georg
30 Apr - Valborg (fackeltåg)
13 Maj - Bromöte
3 Jun - Termin slut